Головна Новини Суспільство події Прогноз на понеділок: де чекати грози
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз на понеділок: де чекати грози

Найближчі кілька днів українців буде радувати сонячна погода

26 жовтня 2020, 06:25
Поділіться публікацією:

У найближчі дні українцям точно не варто турбуватися про похолодання. Температура повітря коливатиметься в тих же межах, що і напередодні. Сьогодні, 26 жовтня, весь день буде сонячним. І лише на Півдні України місцями можуть пройти грозові дощі. Такий прогноз погоди опублікували на сайті Українського гідрометцентру.

Прогноз на понеділок: де чекати грози

Прогноз погоди в Україні. Фото: REUTERS

У південних регіонах погода буде сьогодні зовсім не жовтневою. Стовпчики термометрів піднімуться відразу до +19. А в Криму і зовсім покажуть +23. Грозові дощі місцями можуть пройти в Одеській області. Тому парасольку краще, виходячи з дому, прихопити з собою.

У центральних і північних регіонах сонце сьогодні прогріє повітря до 15-16 градусів. У Луганській і Донецькій областях вночі температура різко впаде. Місцями — до 3-4 градусів вище нуля.

У Центрі денний максимум буде на рівні 16-17 градусів. А ось на Заході температурний діапазон вдень досить широкий — від +13 до +17. Як і в інших регіонах тут буде сухо і сонячно весь день.

Прогноз на понеділок: де чекати грози - фото 2

У найближчі кілька днів дощів в Україні чекати не варто. А ось похолодати може. Причому, в деяких регіонах це станеться досить різко.

Раніше "Коментарі" розповідали про найефективніші прийоми, які допоможуть не захворіти цієї осені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини