Головна Новини Суспільство події Прем'єр України озвучив прогноз: чого чекати українцям у новому році
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр України озвучив прогноз: чого чекати українцям у новому році

Економіка України підніметься - прем'єр-міністр Шмигаль назвав прогноз

26 грудня 2020, 19:37 comments1704
Поділіться публікацією:

Українська економіка в наступному році має зрости, однак її зростання пов'язане з певними обставинами. Хоча, судячи з думки і офіційних заяв Кабміну, зростання економіки буде. І він складе 5%. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на своїй сторінці в Facebook.

Прем'єр України озвучив прогноз: чого чекати українцям у новому році

Що буде з економікою України розповів глава уряду

"У 2021 рік ми заходимо з прогнозом про зростання економіки майже 5%. Для цього у нас з вами є все необхідне: стратегія, ресурси і готовність спільно працювати заради блага своєї країни, — такий пост опублікував прем'єр-міністр.

У той же час, глава уряду запевняє, що держбюджет виконаний повністю.

"До кінця року доходи бюджету будуть значно перевиконано. Коли наш уряд прийшов в березні, відставання за доходами склало майже 40 млрд грн. Завдяки активній роботі по боротьбі зі схемами і скрутками цю цифру вдалося нівелювати. У порівнянні з минулим роком податкові органи завершують рік з збільшенням мит на більш ніж 60 млрд грн", — зазначив Шмигаль.

Капітальні витрати бюджету мають намір виконати в повному обсязі, причому на рахунках Казначейству є необхідна сума.

"На Єдиному казначейському рахунку станом на 23 грудня було більше 60 млрд грн, і це абсолютний рекорд на цю дату. Всі борги по зарплаті шахтарям виплачено, кошти на закупівлю вакцин виділено, доплати в розмірі 8 тис. грн українцям, діяльність яких буде припинена внаслідок "карантину зимових канікул", вже здійснюється", — доповів чиновник.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше Бюджетний комітет Верховної Ради погодив виділення 1,4 млрд гривень на закупівлю вакцини проти коронавірусної інфекції COVID-19. Гроші повинні бути виділені з Державного бюджету на 2020 рік. Про це в своєму Telegram-каналі повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

гость

27 грудня 2020, 14:25

Не слушайте вы этого ахметовского холуя. Он без разрешения Ахметова и шагу в сторону не ступит. Дебил, одним словом. Коротко о президенте ( Слуга народа который ): Спасибо жителям Кривого Рога за президента дол...ба.

Наталья

26 грудня 2020, 22:15

До чего вы доводите бедный народ может скоро и за воздух будем платить? Вы сначала обеспечьте людей нормальными пенсия и и зарплатами а потом подымайте, а тем у кого нет работы, что делать,?

нео

26 грудня 2020, 20:40

шмыгаль ну и фамилии мля. у вас какая страна такие и правители быдлота


Новини