Головна Новини Суспільство події Посилити карантин в Україні можуть з 25 грудня і до середини січня - джерело
commentss НОВИНИ Всі новини

Посилити карантин в Україні можуть з 25 грудня і до середини січня - джерело

За даними джерел у Кабміні, в Україні розглядають варіант введення повного локдауну за прикладом квітневого

23 листопада 2020, 11:24 comments4317
Поділіться публікацією:

В Україні можуть прийняти жорсткий карантин, як навесні, прямо напередодні Нового року. Про це повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews з посиланням на джерела в Кабінеті міністрів.

Посилити карантин в Україні можуть з 25 грудня і до середини січня - джерело

Повідомляється, що посилити карантинні заходи можуть з 25-26 грудня до середини січня. Працюватимуть лише продовольчі магазини, аптеки, АЗС, ймовірно введення спецперепусток для транспорту.

Як говориться в повідомленні, все залежить від заповнення ліжок у лікарнях: число в 30 тисяч — критична позначка для української медицини (зараз — 12 тисяч). Влада побоюється, що святкування Нового року та інших свят в цей період спровокує спалаху захворюваності. Відзначається, що про повний локдаун українців попередять заздалегідь. До кінця тижня стане відомо, чи допоміг Україні карантин вихідного дня, виходячи з цього буде вирішуватися і питання введення жорсткого карантину перед Новим роком.

Як повідомлялося раніше, названо умову, за якої Україні доведеться повернути жорсткий карантин. Радуцький пояснив, до чого ведуть прогнози щодо ситуації з коронавірусом в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

29 листопада 2020, 12:12

Главное транспорт межгородской не отменяли , много людей живёт за городом , в том году многие потеряли работу в связи с отменой транспорта , на работе таких людей заставляли увольняться

мила

27 листопада 2020, 19:25

Не думаю что это даст результат!. сидеть дома!может кому то это и лучше .а где брать денег? а коммунальные ?.вот обещают поднять расценки на эликтричество. вот если бы заботиться о народе .так реально! хотя президент обещал оплатить простой .те кто из-за локдауна не сможет работать ,им будут оплачивать .это будет помощь!и реальная! дай то Бог!

юли

24 листопада 2020, 19:41

а главное украинцы сидите дома и не забудьте вовремя оплатить коммунальные услуги !!!!!!а где вы возьмете деньги никого это не беспокоит!!!!и за какой сидя дома отмечать понятно что в семейном кругу праздники!! в продовольственных маркетах олигархов аншлаг а у простого народа локдаун!!!!!

юли

24 листопада 2020, 19:30

зато будут работать разносчики заразы атб сильпо


Новини