Головна Новини Суспільство події Портал «Коментарі» впевнено тримається в ТОП-20 українських ЗМІ за версією USAID-Internews
commentss НОВИНИ Всі новини

Портал «Коментарі» впевнено тримається в ТОП-20 українських ЗМІ за версією USAID-Internews

Портал «Коментарі» - в топі новинних ресурсів, які найчастіше читають українці. USAID-INTERNEWS опублікували власний рейтинг українських ЗМІ

28 жовтня 2020, 16:33
Поділіться публікацією:

Портал "Коментарі" займає стабільну позицію в ТОП-20 ЗМІ України другий рік поспіль. Про це свідчать результати масштабного дослідження переваг українців в сфері медіа "Ставлення населення до ЗМІ та споживання різних типів медіа у 2020 році", яке провели Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та проект INTERNEWS.

Портал «Коментарі» впевнено тримається в ТОП-20 українських ЗМІ за версією USAID-Internews

USAID-Internews - портал Коментарі

Так, організація INTERNEWS в партнерстві з американською USAID досліджувала симпатії українських читачів і склала рейтинг найпопулярніших вітчизняних медіа. У сегменті "Інтернет" портал "Коментарі" зайняв 16-у позицію з часткою аудиторії у 2%.

Портал «Коментарі» впевнено тримається в ТОП-20 українських ЗМІ за версією USAID-Internews - фото 2

Нагадаємо, що у 2019 році видання також потрапило в рейтинг 20 онлайн-медіа, яким віддають перевагу українці. Як показало дослідження, порталу "Коментарі" вдалося зберегти свою частку аудиторії на тому ж рівні — 2%. Крім того, з минулого року новинний ресурс піднявся на одну позицію рейтингу.

Додамо, що одним із завдань дослідження було не просто проаналізувати трафік українських медіа у всіх сегментах медіаринку, а й визначити найбільш надійні редакції, які не використовують фейки та "джинсу". Українці другий рік поспіль включають портал "Коментарі" в список найбільш популярних видань, що свідчить про високу довіру аудиторії.

Як повідомлялося, цього року портал "Коментарі" представив рубрику "Блоги".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини