Головна Новини Суспільство події Порошенко і Вакарчук тепер під російськими санкціями: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко і Вакарчук тепер під російськими санкціями: що відомо

Під спеціальними економічними санкціями уряд РФ визначив блокування безготівкових грошових коштів, бездокументарних цінних паперів і майна на території Росії й заборону на виведення капіталу за межі території РФ

4 вересня 2020, 23:17 comments1335
Поділіться публікацією:

Кремль розширив список людей, щодо яких вводять спеціальні економічні санкції. Тепер, серед інших, "санкційним" став і колишній президент України Петро Порошенко. Відповідна постанова з’явилася сьогодні на офіційному сайті правової інформації.

Порошенко і Вакарчук тепер під російськими санкціями: що відомо

Фото: УНІАН

До речі, під санкції потрапила ще низка українських посадовців та депутатів. Зокрема, лідер української рок-групи "Океан Ельзи" та ексдепутат Святослав Вакарчук, його колишня колега, депутатка з "Голосу" Соломія Бобровська. Крім них, під російськими санкціями тепер позафракційна депутатка Вікторія Гриб, член "Батьківщини" Михайло Волинець, а також Олексій Кучеренко, Валентин Наливайченко, Кіра Рудик, Сергій Рахманін, Яна Зінкевич, Михайло Забродський, Ольга Стефанишина, Софія Федина та Сергій Тарута.

Варто підкреслити, що Росія ввела санкції проти першого віцепрем’єр-міністра України та міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва, який був за правління Порошенка. Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз також не уникнув долі стати "санкційним".

Слід зауважити, що під спеціальними економічними санкціями уряд РФ визначив блокування безготівкових грошових коштів, бездокументарних цінних паперів і майна на території Росії й заборону на виведення капіталу за межі території РФ.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що США внесли до санкційного списку п’ять російських дослідницьких установ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини