Головна Новини Суспільство події Порошенко добровільно прибув на допит
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко добровільно прибув на допит

Раніше суд дозволив доставити Порошенко на допит у примусовому порядку

10 червня 2020, 11:55 comments1318
Поділіться публікацією:

Петро Порошенко самостійно приїхав в Державне бюро розслідувань на допит. Примусовий привід п'ятого президента, який дозволив Печерський районний суд міста Києва, не відбувся.

Порошенко добровільно прибув на допит

Відзначається, що допит було призначено на 11:00. Темою допиту стала справа про прослуховування міжнародних переговорів за участю самого президента. У будівлі ДБР Порошенко зустрічали однопартійці, народні депутати та декілька журналістів. Перш ніж зайти в приміщення, екс-президент виступив перед присутніми з короткою промовою.

Нагадаємо, що раніше на виклики ДБР Порошенко не реагував і на допити не приходив.

Як повідомляв портал "Коментарі", адвокат колишнього п'ятого президента України Петра Порошенка Ігор Головань прокоментував рішення Державного бюро розслідувань про примусовий привід Петра Порошенка на допит. Адвокат Порошенко назвав таке рішення незаконним на своїй офіційній сторінці в Facebook. За його словами, закон "нахабно порушено в який раз". Відповідно до статті 482-2 КПК України, такі клопотання мають розглядатися за обов'язкової участі народного депутата. Ігор Головань стверджує, що Петра Порошенка не інформували про судове засідання і не запрошували до участі. Адвокат вважає, що Генеральний прокурор, слідчі ДБР та Печерський суд не переживають про вимоги закону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини