Померла головний редактор українського журналу "Наталі"

Що стало причиною смерті Трухачовою не повідомляється

У вівторок, 9 грудня, пішла з життя головний редактор українського журналу "Наталі" Ірина Трухачова. У жінки залишилася маленька дочка Маргарита.

Цю сумну звістці повідомили представники видання на сторінці в Facebook. У повідомленні говориться, що Ірина відродила журнал і протягом трьох років вела його до успіху. Вона була дуже цілеспрямованим і енергійним керівником і заряджала своїм світлом весь колектив.

Колеги відзначили, що Ірина Трухачова дуже любила свою сім'ю і свою роботу, під її керівництвом було запущено багато яскравих проектів, івентів і зустрічей.

Керівник маркетингового відділу журналу "Наталі" Тетяна Мірошниченко також написала в соціальній мережі, що не може прийти до тями від того, що сталося. Вона зазначила, що Ірина була сильною людиною, який постійно надихала і мотивувала.

Поки невідомо, що стало причиною смерті головного редактора "Наталі". Але в одному з постів, який написав засновник компанії "STAGE SOUND" Костянтин Прокопенко, з'явився коментар від лікаря-кардіолога Володимира Волкова з наступним текстом: "Царство Небесне і Світла пам'ять. Вибач, Ірина, що не зміг допомогти. Було надто пізно".

Нагадаємо, що Ірина Трухачова зайняла пост головного редактора жіночого журналу "Наталі" в січні 2018 року. А в березні поточного року виданню виповнилося 25 років.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 6 грудня 2020 року пішла з життя відома українська оперна співачка Галина Поліванова. Причину її смерті поки встановити не вдалося. Протягом багатьох років вона була музичним символом Одеси, тому що володіла неймовірними акторськими та викладацькими здібностями.