Головна Новини Суспільство події Помер відомий радянський футболіст
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий радянський футболіст

Віктор Понеділок був автором Золотого голу Євро 1960 року

5 грудня 2020, 23:14 comments1015
Поділіться публікацією:

У віці вісімдесяти трьох років помер відомий радянський футболіст Віктор Понеділок. Про це повідомили його родичі сьогодні, сьогодні, 5 грудня.

Помер відомий радянський футболіст

Колишній футболіст був нападником збірної СРСР. Також він був чемпіоном Європи 1960 року в складі збірної Радянського Союзу. Саме він був тим, хто забив гол, який став переможним у фіналі турніру. У тому матчі радянська команда обіграла збірну Югославії з рахунком 2: 1.

Також Понеділок стало срібним призером турніру в 1964 році.

Раніше "Коментарі" писали про те, що 25 листопада, помер легендарний аргентинський футболіст, тренер збірної Аргентини Дієго Марадона. Всесвітньо відомому футбольному гравцеві було 60 років.

Нещодавно футболіст переніс важку операцію на головному мозку, йому видалили гематому, яка утворилася через тромб. Операція пройшла успішно. За словами лікарів, стан Марадони було задовільним, і він був виписаний з лікарні 11 листопада.

Крім того, порталу стало відомо, що в аргентинських ЗМІ озвучили реальну причину смерті Марадони: серце екс-футболіста зупинилося через гострого набряку легенів. Його спровокувала хронічна серцева недостатність. За результатами проведеної аутопсії, фахівці виявили дилатаційну кардіоміопатію — патологію, що викликає збільшення камер серця. Медичні працівники відзначили, що серце Марадони було більше норми у два рази. ЗМІ також повідомляють, що сечу і кров помер футболіста взяли аналіз, який відправлять до лабораторії для перевірки слідів наркотичних речовин, алкоголю або інших токсичних речовин.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини