Головна Новини Суспільство події Політати над Києвом: МАУ запускає рейси на корпоративи
commentss НОВИНИ Всі новини

Політати над Києвом: МАУ запускає рейси на корпоративи

За годину польоту над Києвом доведеться заплатити 70 доларів з людини

23 грудня 2020, 12:16
Поділіться публікацією:

На що тільки не йдуть компанії, щоб відновитися після карантинних обмежень та пов'язаних з ними збитками. Так український авіаперевізник "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) вирішив порадувати корпоративних клієнтів. Тепер співробітники великих компаній можуть отримати авіапрогулянку над українською столицею. МАУ вводить в дію корпоративні екскурсії — цілу годину пасажири зможуть насолоджуватися видами Києва з висоти.

Політати над Києвом: МАУ запускає рейси на корпоративи

Виліт і приліт буде здійснюватися з міжнародного аеропорту "Бориспіль" на літаку Embraer 195 з максимальною місткістю 116 місць.

Така послуга доступна виключно корпоративним клієнтам. При цьому в компанії вказують вартість одного місця — за політ доведеться заплатити по 70 доларів за людину, але в національній українській валюті.

Під час польоту учасником авіатуру розкажуть про роботу авіації та познайомлять наживо з роботою пілотів.

"Політ над Києвом — це не тільки неймовірні враження, а також можливість дізнатися, як працює авіація від професіоналів. Під час годинної екскурсії пілоти розкажуть те, про що раніше доводилося лише чути: що таке "польотні карти","ешелон" і "брифінг", яка погода вважається несприятливою для польоту і багато іншого", — наголошується в повідомленні МАУ.

Як повідомляв портал "Коментарі", попри карантинні обмеження і другу, а то й третю хвилю пандемії, авіакомпанії відновлюють пасажирське сполучення між країнами. Так, зокрема український авіаперевізник "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) заявив про нові чартери — програму польотів на Шрі-Ланку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини