Головна Новини Суспільство події Похорон Порошенка довелося терміново перенести
commentss НОВИНИ Всі новини

Похорон Порошенка довелося терміново перенести

Батько п'ятого президента України - Олексій Порошенко - помер у вівторок, 16 червня

18 червня 2020, 08:48 comments2317
Поділіться публікацією:

Похорон батька Петра Порошенка довелося перенести через суд, куди п'ятого президента України покликали в якості підозрюваного. Прощатися з Олексієм Порошенко будуть в п'ятницю, 19 червня. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко.

Похорон Порошенка довелося терміново перенести

Судове слухання у Печерському суді столиці призначили на четвер, 18 червня. Петру Порошенку будуть обирати запобіжний захід. Офіс генпрокурора проситиме про арешт. Альтернативою йому може стати застава в 10 мільйонів гривень. Про це повідомили в генпрокуратурі. Нагадаємо, що Порошенка підозрюють у тому, що він вплинув на керівництво Служби зовнішньої розвідки і посприяв тому, щоб заступником глави відомства свого часу став Сергій Семочко. До речі, проти нього в СБУ незабаром відкрили справу про держзраду. Сам Порошенко звинувачення Офісу генпрокурора заперечує.

Петро Порошенко збирається особисто прийти в суд. Раніше про це раніше заявив його адвокат Ілля Новіков, і ось тепер — прес-секретар.

"Петро Порошенко піде в суд. Тому похорон батька змушений був перенести на п'ятницю", — написав Цеголко.

Про смерть Олексія Порошенка стало відомо ще у вівторок, 16 червня. Деякі ЗМІ пишуть, що у батька п'ятого президента стався інсульт. Однак офіційно ніхто цю інформацію не підтверджував. За кілька днів до смерті, 11 червня, Олексію Порошенку виповнилося 84 роки.

Відспівувати батька Порошенка будуть у Свято-Михайлівському монастирі. Панахиду призначили на 10 ранку. Потім, о 12:00, з Олексієм Порошенком будуть прощатися на Інститутській, 7, — анонсував Цеголко. За цією адресою, зокрема, знаходиться Клуб кабінету міністрів.

Нагадаємо, раніше Петро Порошенко публічно звернувся до Володимира Зеленського. Що саме сказав нинішньому президентові, "Коментарі" розповідали раніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини