Головна Новини Суспільство події Погода в Україні: коли синоптики обіцяють літо
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні: коли синоптики обіцяють літо

Літо в Україні залишається в режимі очікування. За прогнозом найближчим часом погода буде дощовою

2 червня 2020, 07:00 comments4554
Поділіться публікацією:

Синоптики не тішать Україну літніми прогнозами. Погода 2 червня знову буде дощовою і хмарною, а ось тепла чекати не варто. Про це свідчать дані з офіційного сайту Українського гідрометцентру.

Погода в Україні: коли синоптики обіцяють літо

Літо, схоже, серйозно вирішило затриматися і в Україну зовсім не поспішає. Вже другий день червня приносить з собою дощі і змушує кутатися в теплий одяг.

Невелика надія на літо може з'явитися тільки у мешканців українського сходу. Незважаючи на дощі, повітря там все ж прогріється до максимального 21 градусу.

Видихнути після марафону дощів зможуть трохи жителі Одеської та Миколаївської областей. Там нарешті буде сонячно. Але не надто тепло. Максимум вдень — це +18.

Ще холодніше, ніж у перший літній день, стане на Заході України. Вночі температура, і зовсім впаде до 6. А ось вдень краще не забути взяти з собою теплі речі. Максимально повітря може прогрітися до 13 градусів, та й то не скрізь. Парасольку, до речі, теж краще не залишати вдома.

У центральних і північних регіонах погода буде мало відрізнятися від попереднього дня. Варто розраховувати в середньому на 16-18 градусів. Ну і вже за традицією — дощ.

Погода в Україні: коли синоптики обіцяють літо - фото 2

І все ж потепління вже не за горами. До кінця тижня, обіцяють синоптики, українці зможуть нарешті відчути перше літнє тепло.

Раніше надлишку дощів не витримала столиця. Фото та відео "київського потопу" публікували "Коментарі". Оцініть і ви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення


Новини