Погода на найближчі дні: в Україну йде похолодання

У деяких регіонах температура повітря може впасти відразу на кілька градусів

Похолодання підібралося до України зовсім близько, але поки що про нього турбуватися не варто. Щонайменше, сьогодні погода точно дозволить насолодитися сонечком і досить комфортною температурою. Такий прогноз на вівторок, 27 жовтня, зробили синоптики Укргідрометцентру.

Найбільш прохолодними регіонами сьогодні будуть Схід і Північ України. Наприклад, в Луганській області повітря максимально прогріється до +13. А от у сусідній Донецькій термометри покажуть вже +15. Такою ж буде погода і в Житомирській області. Опадів синоптики не обіцяють.

У центральних регіонах парасольки теж можна сміливо залишати вдома. Денна температура буде на рівні 13-16 градусів тепла.

На Заході України до +16 синоптики обіцяють у Львівській, Чернівецькій областях та на Закарпатті. У решті регіонів денний максимум - 15 градусів. Дощів не буде.

Суха і сонячна погода чекає сьогодні на жителів південних регіонів. У них на термометрах - до +18. У Криму стовпчики термометрів піднімуться ще вище і покажуть +21.

Ще завтра, 28 жовтня, погода буде дуже комфортною. А ось вже в четвер, 29 жовтня, температура повітря почне падати. Місцями вона знизиться досить різко і відразу на кілька градусів.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, коли в Україні чекати снігу.