Поблизу кордону з Вірменією підірвався азербайджанський військовий автомобіль: на кому лежить провина

Кількість постраждалих поки невідома

Сьогодні, 27 травня, на міні в Кельбаджарському районі поблизу кордону з Вірменією підірвався автомобіль азербайджанської армії. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Спочатку повідомлення про підрив військового автомобіля з'явилися у соціальних мережах. Пізніше інформацію про інцидент підтвердив прес-секретар азербайджанського Міноборони Анар Ейвазов.

Інформації про можливих жертв або постраждалих у результаті підриву автомобіля азербайджанської армії немає. Військові поки не розголошують усіх подробиць цього інциденту.

27 травня військовослужбовці Азербайджану вже заявляли, що вірменські солдати намагалися замінувати шляхи постачання, що ведуть до їхніх позицій. Не обійшлося і без полонених. Всі деталі - у нашому матеріалі.

Нагадаємо, восени 2020 року почався нагірно-карабахський конфлікт. Бої тривали, поки в листопаді три сторони - Баку, Єреван і Москва - не підписали угоду про мир.

Раніше повідомлялося, що Вірменія звинуватила Азербайджан у брехні. Прес-секретар МЗС Вірменії Анна Нагдалян зробила заяву у відповідь на повідомлення міністра закордонних справ Азербайджану Джейхун Байрамова про те, що Азербайджан передав вірменській стороні усіх військовополонених, захоплених під час війни в Арцах. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" також повідомляв, що у Вірменії нині досить напружена ситуація. Опозиційні сили країни вимагають відставки прем'єр-міністра Ніколи Пашиняна. Він же збирається покинути пост тільки в тому випадку, якщо так вирішить не опозиція, а його народ шляхом голосування. Як може розвиватися політична ситуація в країні, читайте у нашому матеріалі.