Головна Новини Суспільство події По-зимовому морозно, по-осінньому хмарно, місцями опади: прогноз погоди в Україні на п'ятницю, 20 листопада
commentss НОВИНИ Всі новини

По-зимовому морозно, по-осінньому хмарно, місцями опади: прогноз погоди в Україні на п'ятницю, 20 листопада

Укргідрометеоцентр розповів про погоду на п'ятницю, 20 листопада

20 листопада 2020, 06:30
Поділіться публікацією:

В останній робочий день цього тижня, 20 листопада, в Україні буде прохолодно. В цілому погодні умови визначаються сьогодні прибулим в Україну антициклоном.

По-зимовому морозно, по-осінньому хмарно, місцями опади: прогноз погоди в Україні на п'ятницю, 20 листопада

На півночі країни та центральних її частинах, протягом дня очікується температура від 0 до +3 градусів за Цельсієм. Вночі буде стояти легкий мороз від -1 до -3 градусів.

У західній частині буде вдень від +3 до +5, вночі стовпчик термометрів опуститься до -3. Також очікуються опади у вигляді мокрого снігу і дощу.

У східній частині температура вночі місцями опуститься до -11 градусів. Вдень же коливання температури в східних областях складуть від -1 до +4.

У Києві 20 листопада вночі буде від 0 до -2 ° морозу, вдень — 1-3 ° тепла, вночі без опадів, а вдень можливий мокрий сніг.

20 листопада — Федотов День. Наші пращури вважали, що всі сни в ніч на 20 листопада віщі. Отже, якщо до вас сьогодні вночі уві сні прийдуть примари — зверніть увагу на здоров'я. Наснилися пернаті — розбагатієте.

Крім того, предки визначали майбутню погоду по сьогоднішньому дню: якщо сніг лягає на мокру землю товстим шаром, рік буде врожайним на хліб, після снігопаду прийде тепло, галки й ворони стрекочуть — до снігу.

По-зимовому морозно, по-осінньому хмарно, місцями опади: прогноз погоди в Україні на п'ятницю, 20 листопада - фото 2

Раніше "Коментарі" писали про гороскоп на сьогоднішній день.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини