Головна Новини Суспільство події Платні камери в СІЗО принесли в бюджет понад 318 тис. гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Платні камери в СІЗО принесли в бюджет понад 318 тис. гривень

У Мін'юсті розповіли, куди витрачають гроші за платні камери

25 липня 2020, 12:24 comments1546
Поділіться публікацією:

З моменту запуску експериментального проекту з надання платних камер у слідчих ізоляторах (СІЗО) країни, держава вже отримала більше 318 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба Міністерства юстиції України.

Платні камери в СІЗО принесли в бюджет понад 318 тис. гривень

У відомстві розповіли, що ці гроші спрямовують на ремонт звичайних камер в СІЗО по всій країні. Востаннє виручені гроші витратили на ремонт камери на 12 осіб в Державний заклад "Київський слідчий ізолятор".

Зазначимо, платні камери зараз працюють у Києві, Львові, Чернігові, Запоріжжі, Дніпрі, Харкові, Полтаві, Сумах, Старобільську, Житомирі, Хмельницькому, Чернівцях, Вінниці, Рівному, Луцьку, Чортків, Івано-Франківську, Ужгороді та смт Кам'яне.

Раніше "Коментарі" писали, що міністр юстиції Денис розповів про Малюська нової функції міністерства в рамках реформування пенітенціарної системи в Україні – подарункові сертифікати для перебування в камерах підвищеного комфорту для підсудних. За словами глави відомства, унікальний проєкт дозволить раціональної і з користю вибрати подарунок для будь-якого знайомого чиновника, держслужбовця або депутата в їх дні народження та інші святкові дні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини