Головна Новини Суспільство події Південь Криму переводять на погодинне водопостачання
commentss НОВИНИ Всі новини

Південь Криму переводять на погодинне водопостачання

Причина відключень - зниження запасів води в Загорську і Щасливенське водосховищах

11 грудня 2020, 20:00
Поділіться публікацією:

У Криму обміліли два водосховища, що живлять південний берег (ПБК) півострова. В результаті міста Ялта й Алупка, а також ще 30 населених пунктів — від Фороса до Гурзуфа — переходять з понеділка, 14 грудня, на погодинні графіки подачі води: всього шість годин на добу, повідомляє Інтерфакс.

Південь Криму переводять на погодинне водопостачання

"Вода буде подаватися вранці з 06:00 до 09:00 і ввечері з 18:00 до 21:00", — повідомила адміністрація Ялти.

Причина відключень — зниження запасів води в Загорському і Щасливенському водосховищах.

Таким чином, вода по графіку незабаром буде в 32 населених пунктах ПБК. Саме стільки їх в муніципальному окрузі, сказали агентству в Єдиній чергової диспетчерській службі (ЕДДС) Ялти.

Нагадаємо, в п'ятницю, 11 грудня, лабораторія AstraZeneca і Росія оголосили про проведення спільних клінічних випробувань двох вакцин проти нового коронавірусу. Відзначено, що тести будуть проводитися на людях від 18 років. Спільні випробування були запропоновані Росією ще в кінці листопада. Раніше також стало відомо, що Туреччина відмовилася від російської вакцини Супутник V, бо вона не відповідає лабораторним параметрам.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що президент Тайїп Ердоган заявив в п'ятницю, 11 грудня, що санкції США у зв'язку з покупкою Туреччиною російських ракет С-400 будуть неповагою до союзника НАТО. Курс турецької ліри впав майже на 2% після того, як агентство Reuters з посиланням на джерела повідомило, що в п'ятницю буде оголошено санкції США, спрямовані проти Управління оборонної промисловості Туреччини




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини