Головна Новини Суспільство події Підприємці, яким обмежили роботу через карантин, отримають по дві тисячі гривень на дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Підприємці, яким обмежили роботу через карантин, отримають по дві тисячі гривень на дітей

Кошти будуть взяті з коронавірусного фонду

25 листопада 2020, 16:19
Поділіться публікацією:

Індивідуальні підприємці (ФОПи), яким довелося обмежити роботу у зв'язку з карантином, зможуть отримати виплати на утримання дітей. Дане рішення прийняв Кабінет міністрів України на черговому засіданні.

Підприємці, яким обмежили роботу через карантин, отримають по дві тисячі гривень на дітей

ФОТО: З відкритих джерел

Однак, не всі підприємці зможуть отримати державні виплати. Рішення стосується тільки тих, хто виховує дітей віком до десяти років. Дані особи зможуть отримати по дві тисячі гривень на кожну дитину.

Міністр соціальної політики Марина Лазебна підкреслила, що держава вже впроваджувала цю програму в травні-серпні. Тоді державні виплати змогли отримати понад 80 тисяч підприємців.

Нова програма буде діяти до 31 грудня, а на фінансування сімей уряд розраховує витратити близько мільярда гривень. Всі, хто хоче стати учасником програми підтримки, повинні звернути з заявою до 15 грудня.

Уряд повідомив, що кошти будуть взяті з Фонду по боротьбі з COVID-19.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, народні депутати оскаржують у Конституційному суді положення про карантин вихідного дня та обмеження в госпіталізації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини