Під Одесою евакуювали стадо голодних чорних буйволів

Тварин не годували через нову адміністративну реформу в регіоні

Громадська організація "Ревалдінг Україна" вивезла з села Орловка в Одеській області ціле стадо чорних водяних буйволів через відсутність корму для тварин. Про це пише Думська.

Колишній сільський голова Михайло Куванжі сам звернувся до громадської організації, бо нові адміністративні реформи в регіоні ставлять під питання подальше фінансування. Поки вирішувалися юридичні питання, годувати тварин було нікому. Зоозахисники відшукали транспорт і евакуювали 6 особин. Глава організації заявив, що для буйволів створені хороші умови: вони ситі й знаходяться в теплі.

Нагадаємо, вчора, 7 грудня, президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган запросив міжнародних інвесторів "відчути гостинність країни". Раніше також стало відомо, що Туреччина не поступиться у своїй суперечці з Грецією і Кіпром щодо морських претензій в східному Середземномор'ї, заявив президент Тайїп Ердоган в понеділок, коли міністри закордонних справ Європейського Союзу зустрілися в Брюсселі для обговорення цього питання.

Як повідомляли "Коментарі", мінфін Німеччини заявив, що потрібно щось більше, ніж просто перейменування криптовалюти Facebook, щоб зникли побоювання регулюючих органів щодо запуску валюти в Німеччині та Європі.