Головна Новини Суспільство події П'яте місце з кінця: Україну визнали однією з найбільш нещасних країн світу
commentss НОВИНИ Всі новини

П'яте місце з кінця: Україну визнали однією з найбільш нещасних країн світу

В кінці 2020 року кількість щасливих людей в Україні (49%) була більше числа нещасних (35%)

14 січня 2021, 16:38
Поділіться публікацією:

Згідно з даними міжнародного опитування Gallup International, Україна виявилася однією з найбільш нещасних країн світу. Всього в списку представлена 41 країна, найщасливішою країною визнаний Киргизстан.

П'яте місце з кінця: Україну визнали однією з найбільш нещасних країн світу

Україну визнали однією з найбільш нещасних країн світу. Фото: vecherniy.kharkov

Повідомляється, що за станом на кінець 2020 року в Україні було більше щасливих людей (49 відсотків), ніж нещасних (35 відсотків). І якщо порівнювати індекс щастя з 2019, то він значно знизився — з 33 відсотків до 14.

П'яте місце з кінця: Україну визнали однією з найбільш нещасних країн світу - фото 2

Також соціальне опитування показало, що лише 54 відсотки людей вважають себе щасливими, тоді як 14 відсотків впевнені в тому, що вони нещасливі. Виходить, що індекс щастя у світі — близько 40 відсотків.

А найщасливішими, відповідно до опублікованого рейтингу, є Киргизстан, Казахстан, Еквадор і Колумбія, Азербайджан і Нігерія.

В самому кінці рейтингу опинилися жителі Північної Македонії (-3%), Гани (0%), Гонконгу (7%) і Вірменії (12%).

Автори проведеного експерименту підкреслюють, що на рівень щастя не впливають ні ступінь економічного розвитку, ні регіон, ні матеріальне становище, ні навіть війна.

Відзначимо, що для дослідження було запрошено 38 тисяч 709 осіб з усього світу: вони відповідали на питання, які підготували фахівці. Похибка опитування може складати від 3-5% на рівні 95% довіри.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, ключові аспекти, які потрібні людині для щастя. Група фахівців з університету США провела нове дослідження, в ході якого вони з'ясували, що ж найбільше впливає на психологічне здоров'я суспільства, а також на їх рівень задоволеності власним життям. Вивчивши необхідну інформацію, вчені склали власну схему, за допомогою якої люди зможуть стати абсолютно щасливими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Николай

14 січня 2021, 17:39

Да , с рейтингом Я полностью согласен и предлагаю срочно убрать Границу с Польшей и перенести ее В сторону Крыма !!! Отказаться от всякой сомнительной музыки и по радио давать уроки Английского языка !!! Всем надо срочно учить Английский язык , язык это двигатель в Европу !!! Отказаться от перекручивания ,,,Часов,,, тем самим будет здоровее Украинская нация !!! Запретить продажу ,,,сигарет ,,, 2-3 года и нация будут здоровее !!! Я Ваш Николай !!!


Новини