Головна Новини Суспільство події Папа Франциск, Макрон, Єлизавета II: хто привітав Україну з Днем Незалежності
commentss НОВИНИ Всі новини

Папа Франциск, Макрон, Єлизавета II: хто привітав Україну з Днем Незалежності

Офіс президента передає привіт громадянам України від лідерів західних країн

23 серпня 2020, 21:41 comments1265
Поділіться публікацією:

Лідери ряду західних країн привітали українців до Дня святкування 29-ї річниці Незалежності. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Папа Франциск, Макрон, Єлизавета II: хто привітав Україну з Днем Незалежності

Відзначається, що вище керівництво європейських країн і США, а також духовенство підкреслюють свою підтримку України в умовах агресії, а також бажають їй процвітання, миру і благоденства.

Йдеться про привітання президента США Дональда Трампа, президента Франції Еммануеля Макрона, президента Швейцарії Симонетта Соммаруга, президента ФРН Франка-Вальтера Штайнмайера, президента Польщі Анджея Дуди, прем'єр-міністра Угорщини Яноша Адера, Королеви Британії Єлизавети II, короля Саудівської Аравії Салмана бін Абдули- Азіз Аль Сауда, папи Римського Франциска і керівники багатьох інших країн світу.

дуже щасливий, що Україна так високо на порядку денному на міжнародній арені. Завтра нам 29 років. Ми ще такі молоді, але вже такі досвідчені. Упевнений, що Україні є чим здивувати світ. І ми зробимо все, щоб Україна знали як квітучу країну щасливих людей ", — відповів на таку хвилю вітальних послань і поручительств про довгострокову дружбу глава держави-винуватця торжества Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" аналізував така теза, як національна еліта і чи є таке явище в нашій країні.

"Ми вже тисячоліття живемо в суспільствах, які побудовані ієрархічно. Ієрархії існують. Це — об'єктивна реальність. Говорити, що можна обійтися без еліти — значить, бути безвідповідальним утопістом", — підкреслює соціолог Павло Кутуєв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини