Памела Андерсон таємно вийшла заміж за свого охоронця

Новий чоловік Памели Андерсон набагато її молодше

Памела Андерсон, відома світові за серіалом "Рятувальники Малібу" і журналу Playboy вийшла заміж вшосте. Обранцем зірки став її охоронець Ден Хейхерст.

Відомо, що закохані познайомилися на початку 2020 року і разом провели карантин і ізоляцію.

Пара провела весільну церемонію в переддень Різдва. Одруження вирішили провести в заміському маєтку актриси, яке розташоване на західному узбережжі канадського острова Ванкувер. Андерсон придбала маєток, який належав її родині і провела там ремонт, облаштувавши будинок на свій смак. Церемонія не була пишною - за словами очевидців, все було дуже скромно і в вузькому колі.

"Я саме там, де мені потрібно бути - в обіймах людини, який мене щиро любить. Ми одружилися в Святвечір з благословення наших сімей, і всі, кого ми знаємо, раді за нас", - заявила зірка.

Наречені обмінялися обручками після чого скуштували домашній вегетаріанський торт.

Попередній, п'ятий шлюб зірки з продюсером Джо Пітерсом виявився не особливо вдалим - він тривав лише 12 днів. Пітерс дорікнув Памелу в тому, що вона вийшла за нього заміж за розрахунком і хотіла вирішити свої фінансові проблеми за допомогою його капіталів.

Як повідомляв портал "Коментарі", модель серйозно захоплена своїм новим обранцем і їй подобається, що він не належить до світу шоу-бізнесу. Охоронець зірки дуже добре з нею спілкується, тому вона постійно відчуває себе комфортно і завжди під захистом. За даними інсайдера, актриса за час карантину, дуже зблизилася зі своїм охоронцем, який працює у неї близько двох років. І тепер їх пов'язують не лише ділові, а й любовні стосунки.