Головна Новини Суспільство події Озвучена головна версія аварії військового літака АН-26
commentss НОВИНИ Всі новини

Озвучена головна версія аварії військового літака АН-26

Диспетчер майже хвилину не виходив на зв'язок з літаком, який зазнавав аварії

26 вересня 2020, 23:51 comments1111
Поділіться публікацією:

Глава Харківської ОДА Олексій Кучер повідомив, що диспетчер, який відповідав за посадку літака АН-26, який зазнав аварії, відповів пілоту тільки через хвилину після запиту. Ця обставина і вважається однією з основний причин трагедії. Про це повідомляє інформаційне видання "Вголос" з посиланням на "Громадське".

Озвучена головна версія аварії військового літака АН-26

За повідомленнями глави області, диспетчер відповів не відразу нібито через те, що в цей момент садив інший борт. На думку Кучера, на даний момент це одна з головних версій авіакатастрофи і акценти слідства будуть зміщуватися саме на ці факти.

Кучер додав, що звернувся до Держбюро розслідувань і Військової прокуратури, щоб там відпрацювали озвучену ним версію. Серед інших версій голова ОДА називає несправність літака, а також не виключає можливості теракту.

"Уже раніше було відомо, що один з моторів вже не працював. Тому тут треба з'ясувати, яким чином віддавався пріоритет борту, який пропустили. А через хвилину вже наші хлопці, на жаль, розбилися"
Як повідомляло раніше видання "Коментарі", стали відомі імена військових, які загинули під час катастрофи літака АН-26 неподалік від Харкова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини