Останні дні бабиного літа: коли в Україні стане прохолодніше

Святковий день порадує українців сонячною і сухою погодою

Зовсім скоро українцям доведеться кутатися в теплі речі. Але саме сьогодні бабине літо вирішило наостанок порадувати сонячною погодою. Якщо врахувати, що в Україні сьогодні святковий вихідний у зв'язку з Днем захисника і Покровом, то така погода дуже доречною. Докладний прогноз на 14 жовтня оприлюднили синоптики Укргідрометцентру.

Уже зараз холодний подих жовтня відчувають на собі жителі західних регіонів. Попри сонячну погоду, повітря там прогріється вдень максимум до +12.

Трохи затриматися тепло вирішило на Півночі України. Там термометри покажуть +20. І тільки в Житомирській області не варто чекати більше ніж +15. Без опадів.

У центральних, східних і південних регіонах поки що повноцінне бабине літо. Весь день буде світити сонечко. А стовпчики термометрів місцями можуть піднятися до 23 градусів тепла. Дощів також не очікується.

Вже завтра, 15 жовтня, в Україні температура повітря почне поступово падати. До вихідних і зовсім опуститься майже вполовину. При цьому майже всюди пройдуть холодні дощі.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, куди слід відправитися в подорож на автомобілі в жовтні.