Головна Новини Суспільство події ОПЗЖ вимагає відставки влади через скандал на Дитячому Євробаченні
commentss НОВИНИ Всі новини

ОПЗЖ вимагає відставки влади через скандал на Дитячому Євробаченні

В "Опозиційній платформі - За життя" звинуватили владу і керівництво НСТУ в русофобії

18 серпня 2020, 13:30 comments1082
Поділіться публікацією:

За те, що НСТУ відмовилася реєструвати на відбір Дитячого Євробачення-2020 Максима Ткачука, повинна відповісти чинна влада. Про це заявили в партії "Опозиційна платформа — За життя".

ОПЗЖ вимагає відставки влади через скандал на Дитячому Євробаченні

Максим Ткачук. Фото из личного архива

На початку березня цього року на одному з міжнародних конкурсів в Лондоні 12-річний хлопчик заспівав пісню "Смуглянка" з радянського фільму. І саме через це проти нього почалося цькування, впевнені в ОПЗЖ.

"12-річному Максиму Ткачуку, якого націоналісти зацькували за виконання пісні "Смуглянка", Національна суспільна телерадіокомпанія України (НСТУ) відмовила в реєстрації на національний відбір для участі в Дитячому Євробаченні-2020. Відео з піснею Максима Ткачука, яке набрало в 4 рази більше голосів, ніж у найближчого конкурента, видалили з сайту, відібравши у дитини заслужену перемогу", — поінформували в партії.

Це рішення, на думку політсили, свідчить про те, що нинішня влада пішла шляхом попередників і самого Порошенка.

"По-перше, це черговий прояв русофобії, ненависті до всього, що пов'язано з російською мовою, з російською культурою, з героїчними сторінками нашої історії. Пісня "Смуглянка" стала справжнім гімном дружби народів СРСР в роки Другої світової війни. По-друге, це цинічна розправа над дитячою мрією і дитячим талантом. Цьому немає прощення, і організаторам такого цькування ніколи не виправдатися навіть перед самими собою. По-третє, керівництво Національної суспільної телерадіокомпанії України, яке зірвало минулого року поїздку співачки Марув на Євробачення, продемонструвало, що не здатне вчитися навіть на власних помилках ", — впевнені в партії Медведчука.

ОПЗЖ переконана в тому, що все, що сталося, може свідчити про певну неадекватність керівництва НСТУ, а тому вимагають влаштувати їм перевірку у психіатра.

До всього, чинна влада, відмовивши Максиму Ткачуку в участі в Дитячому Євробаченні, показала, що здатна на різні маніпуляції з волевиявленням українського народу, наполягають в політсилі.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що фанати вибрали найкращу пісню в історії "Євробачення".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини