Головна Новини Суспільство події ООН викреслила марихуану зі списку небезпечних наркотиків
commentss НОВИНИ Всі новини

ООН викреслила марихуану зі списку небезпечних наркотиків

Раніше канабіс перебував на рівні з опіоїдами, які викликають сильну залежність

3 грудня 2020, 08:32
Поділіться публікацією:

Комісія ООН з наркотичних засобів вирішила виключити канабіс з листа небезпечних речовин. До такого рішення представники Комісії прийшли після розгляду рекомендацій ВООЗ щодо рекласифікації "травички" та його прекурсорів.

ООН викреслила марихуану зі списку небезпечних наркотиків

Таким чином, з 2 грудня 2020 року марихуана була виключена зі списку IV єдиної Конвенції про наркотичні засоби 1961 року. До цього вона перебувала на рівні з опіоїдами, які викликають сильну залежність, в тому числі й героїн.

За думкою експертів, ця подія не вплине на міжнародний контроль обороту канабісу, адже влада країн введе своє законодавство щодо того, як класифікувати "травичку" у себе на території держави. Разом з тим, в майбутньому це може призвести до збільшення кількості досліджень щодо користі канабісу. 

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що російський відеоблогер з ніком Reeflay вів стрім в той час, як позаду нього на дивані лежало тіло приятельки. Випадок стався в Московській області вчора. З соцмереж стало відомо, що померла була вагітна. Як виявилося, Стас Решетніков, (так звати блогера) за день до цього після сварки вигнав дівчину з дому. Деякий час вона провела на вулиці практично без одягу, внаслідок чого сильно перемерзла. На відео видно, що хлопець її практично голу заніс з передпокою і навіть намагався надати допомогу. Крім того, на відео він виявляв ознаки досить сильного сп'яніння — чи то алкогольного, чи то наркотичного. Тому підписники каналу Reeflay зробили неоднозначні висновки щодо смерті нещасної.

Крім того, порталу стало відомо, що дружина Сергія Захарова, який загинув в результаті ДТП з вини Михайла Єфремова, показала листа, написаного їй актором вже в ув'язненні. У листі, написаному від руки, актор висловлює вдові загиблого щирі співчуття і просить вибачення. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ssss

3 грудня 2020, 08:44

CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ----- http://mkrchk.site/0H4P


Новини