Олена Зеленська розповіла про корисну звичку, до якої її привчив чоловік

Олена Зеленська зізналася, що сильно погладшала після перших пологів

Перша леді України Олена Зеленська зізналася, що їй пощастило з чоловіком, бо в сім'ї вдається гармонійно доповнювати один одного. Так, Олена Зеленська розповіла, що вона намагається привчити чоловіка до здорового харчування, а він її вже привчив до спорту. У комплексі перше з другим дає гарне самопочуття, заряд енергії і не дає з'явитися надмірній вазі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "УНІАН".

Олена Зеленська зізналася, що не завжди мала таку постать, як зараз і після народження першої дитини пристойно додала у вазі. Тому довелося терміново вживати певних заходів, щоб позбутися зайвих кілограмів.

За словами Першої леді країни, довелося кардинально переглядати свій раціон, тому що багато в чому те, як ми виглядаємо безпосередньо, залежить від того, чим ми харчуємося.

Олена Зеленська радить усім батькам звернути увагу на таку річ, як формування харчових звичок. Якщо з самого дитинства у людини сформуються правильні переваги до їжі, то надалі у нього не виникатимуть супутні захворювання і буде менше ризик мати зайву вагу.

Крім правильного харчування, Олена Зеленська наголошує на тому, що потрібно ще багато рухатися.

Зеленська зізналася, що до фізкультури її привчив чоловік, хоч спочатку вона й чинила опір, знаходила відмовки, але потім все ж таки пішла на його умовляння і ось уже 10 років, як Олена Зеленська намагається Володимира Зеленського правильно годувати, а він постійно нагадує про важливість занять спортом.

Читайте також на порталі "Коментарі – Зеленська " романтично привітала чоловіка з 44-річчям.