Головна Новини Суспільство події Олена Зеленська розповіла, як почувається хворий на COVID-19 президент
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Зеленська розповіла, як почувається хворий на COVID-19 президент

Перша леді разом із Зеленським пішла на самоізоляцію

10 листопада 2020, 12:16 comments2398
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський, який у понеділок отримав позитивний тест на коронавірус, почуває себе нормально. Про це сказала його дружина Олена Зеленська у ході Міжнародного форуму культурної дипломатії 10 листопада.

Олена Зеленська розповіла, як почувається хворий на COVID-19 президент

За словами першої леді, із президентом зараз усе добре. Інфікований Зеленський ізолювався, але продовжує працювати, запевнила його дружина. Крім того, Зеленська зазначила, що теж пішла на самоізоляцію через хворобу чоловіка. Тому і перша леді зараз займається своїми справами в онлайн-форматі.

Як "Коментарі" повідомляли раніше, із симптомів коронавірусу в президента спостерігається лише невелика температура. Про це повідомила його прес-секретарка Юлія Мендель. Відомо, що Зеленський вживає вітаміни. За станом здоров'я президента ретельно стежать лікарі.

Нагадаємо, дружина президента Олена Зеленська вже хворіла на коронавірус. Крім того, разом із мамою влітку інфікувався і 7-річний син Зеленських. Разом вони лікувалися від коронавірусної хвороби у лікарні. Дитина переносила інфекцію легше, у порівнянні з дорослими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини