Очільниця Держспоживслужби написала заяву на звільнення: відома причина

Таке рішення Магалецька прийняла через стан свого здоров'я

Керівниця, що очолює Державну службу з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Владислава Магалецька проінформувала про те, що написала заяву про звільнення зі своєї керівної посади за власним бажанням. Причина – незадовільний стан здоров'я. Про це посадовиця повідомила в соціальних мережах.

За її словами, керівна діяльність в державній службі вимагає від неї бути постійно включеною в робочий процес за режимом 24/7/365 і повну самовіддачу. Виконувати свої обов’язки голови за таким режимом вона найближчим часом просто фізично не зможе. Вона вважає, що це неправильно - оформити тривалий лікарняний листок і залишити велику організаційну структуру в стані невідомості фактично без управління та власного керівника.

Магалецька резюмувала, що витратила чимало власних зусиль, особистого часу та старань, щоб пришвидшити реформи в структурі Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту національних споживачів. Щоб перетворити цю організацію на сучасну, європейську та ефективну. Тому реформи мають тривати, а результати, яких вдалось досягти, будуть надійним фундаментом для подальших позитивних змін. Проєкти, які вже запущені і діють, мають зреалізуватись до кінця.

Очільниця служби висловила слова щирої подяки всім, з ким вона ефективно співпрацювала.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що міністр екології Абрамовський написав заяву на звільнення за власним бажанням. Звільнення міністра будуть розглянули на засіданні профільного комітету.