Головна Новини Суспільство події Області України почали охороняти в посиленому режимі: що можуть перевірити поліцейські
commentss НОВИНИ Всі новини

Області України почали охороняти в посиленому режимі: що можуть перевірити поліцейські

Щоб не допустити дестабілізацію криміногенної обстановки, Національна поліція буде посилено працювати на території 9 регіонів України

22 липня 2020, 09:55 comments1816
Поділіться публікацією:

Після вчорашнього теракту в Луцьку Національна поліція посилює заходи безпеки в 9 областях України. Щоб не допустити дестабілізації криміногенної обстановки, копи будуть посилено працювати на території Вінницької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей.

Області України почали охороняти в посиленому режимі: що можуть перевірити поліцейські

За інформацією правоохоронців, загони, у складі яких — поліцейські та нацвардійці, будуть патрулювати вулиці, вокзали і місця з підвищеним скупченням людей. Крім того, на в'їздах і виїздах з обласних центрів виставили мобільні пости, де копи можуть:


- перевірити документи у підозрілих осіб і провести поверхневий огляд;


- перевірка авто з метою знайти вибуховий пристрій в тих транспортних засобах, які за зовнішніми ознаками не використовуються власниками тривалий час;


- особливу увагу звертають на підозрілі речі та предмети (пакети, коробки, ящики), в яких може бути вибухівка.

Тим часом на Волині, де вчора сталось захоплення автобуса, працюють вибухотехніки, і копи просять з розумінням поставитися до привентивних заходів.


Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Мережу виклали відео затримання Максима Плохого (Кривоша), який вчора вранці захопив автобус в Луцьку з 13 заручниками. Цікаво, що ефектному затриманню терориста передувало те, що Плохой вийшов з автобуса без зброї та протягом кількох хвилин розводив руками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини