Головна Новини Суспільство події Новий рік 2021: як зустрічати рік Білого металевого Бика
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий рік 2021: як зустрічати рік Білого металевого Бика

Астрологи радять в рік Бика сміливо рухатися кар'єрними сходами і реалізовувати проекти будь-якої складності

28 грудня 2020, 13:43
Поділіться публікацією:

Новий рік, який змінить рік Білого металевого Щура, пройде під знаком Білого металевого Бика. Бик — або Віл — розташовується між знаками Щура і Тигра, а також є другим за рахунком знаком Східного гороскопа. Яким же буде новий 2021 рік, який підвладний Бикові?

Новий рік 2021: як зустрічати рік Білого металевого Бика

ФОТО: З відкритих джерел

Головною характеристикою Бика є працьовитість і старанна робота, чим він відрізняється від інших знаків Східного гороскопа, тому у 2021 році будь-яка робота, як стаціонарна, так і дистанційна повинна вийти на перше місце. Астрологи радять в рік Бика сміливо рухатися кар'єрними сходами і реалізовувати проекти будь-якої складності.

Астрологи також стверджують, що Бик — тварина, що не любить жити на самоті. І доказом того є факт, що в рік Бика кількість укладених шлюбів значно перевищує кількість розірваних. Самотні люди у 2021 році можуть розраховувати на зустріч зі своєю долею. Фахівці також радять зустрічати Новий рік у колі сім'ї та уникати поруч з собою чужих, адже Бик не дуже любить сторонніх.

Накриваючи святкову вечерю, варто відзначити, що бик — тварина травоїдна, тому астрологи радять ставити на новорічний стіл як можна більше зелені, свіжих овочів і фруктів. Однак, за твердженням фахівців, Бик прихильно поставиться і до інших страв, включаючи м'ясні чи рибні. Але варто врахувати, що на столі в жодному разі не повинно бути страв з телятини або яловичини.

На святкування експерти радять одягати одяг світлих тонів, переважно білого, бежевого, світло-бежевого, рожевого і блакитного відтінків.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, який знак зодіаку у 2021 році зустріне свою любов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини