Нові подробиці про чоловіка, який погрожував підірвати Кабмін

Голова Нацполіціі Ігор Клименко повідомив, що чоловік був учасником АТО

Виявляється, двічі поранений учасник АТО прийшов сьогодні до будівлі на вулиці Грушевського з ймовірним вибуховим пристроєм.

Це останні подробиці про українця, який приніс до будівлі Кабміну гранату. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію керівника Нацполіціі Ігоря Клименка, з якою він виступив під час брифінгу.

Громадянин, який хотів вчинити злочин, виявився учасником Антитерористичної операції на сході України. Він приніс із собою гранату й мав намір її тут підірвати.

"Ситуація нестандартна, тому що це був учасник АТО, який пройшов бойові дії, був двічі поранений, в тому числі мав черепно-мозкову травму, і скоїв цей злочин тому, що такі склалися у нього життєві події", - розповів Клименко.

До слова, сьогодні близько 10 години ранку до будівлі Кабміну підійшов громадянин. З кишені він витягнув невідомий пристрій, за його словами вибуховий, і погрожував його тут же підірвати. Правоохоронці переконали чоловіка не робити цього.

Через вказану подію в столиці ввели спеціальну поліцейську операцію і перекрили найближчі до Кабінету Міністрів України вулиці. Пізніше чоловіка затримали.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що в Києві чоловік погрожує підірвати супермаркет. Він зайшов всередину з підозрілим чорним пакетом і почав кричати, що там у нього є бомба і він всіх підірве. На місці події також була присутня слідчо-оперативна група. Поліція заарештувала чоловіка. На щастя, ніхто не постраждав.