Головна Новини Суспільство події Незважаючи на локдаун: українці розкуповують екзотичні тури на новорічні свята
commentss НОВИНИ Всі новини

Незважаючи на локдаун: українці розкуповують екзотичні тури на новорічні свята

Тури по деяких напрямках вже повністю розкуплені

2 грудня 2020, 15:31
Поділіться публікацією:

Як виявилося, для багатьох українців карантин і потенційна загроза введення повного локдауна не є вагомою причиною, щоб відмовитися від подорожей. Особливо, напередодні новорічних свят.

Незважаючи на локдаун: українці розкуповують екзотичні тури на новорічні свята

Українці розкуповують екзотичні тури. Фото: unsplash

Голова Всеукраїнської асоціації туроператорів Ігор Голубаха розповів, що зараз спостерігається активний попит на екзотичні тури, а деякі напрямки вже повністю розкуплені. Про це він заявив в прямому ефірі телеканалу "Україна 24".

Експерт також додав, що така невизначеність з боку влади призводить до того, що українці весь час знаходяться в підвішеному стані.

"Тому наша порада консультуватися і підтримувати постійний зв'язок з туроператорами і своїми турагентами... А відпочивати можна, вибираючи як закордонний відпочинок, так і внутрішній український. Не тільки Карпати, а й Львівщина надає можливості гірськолижного відпочинку. Це може бути і Славське, і Драгобрат, не тільки Буковель", пояснив Голубаха.

Що стосується закордонного відпочинку, то на новорічні свята в першу чергу розкуповують путівки на море — Мальдіви, Єгипет і так далі. Плюс, планують зробити кілька додаткових рейсів.

Глава Асоціації також зазначив, що та категорія людей, яка не готова віддати за екзотичний тур чималі гроші, вибирає відпочинок в Україні. Відмінним варіантом, звичайно ж, є Буковель.

"Можна їхати в той же Буковель. Не обов'язково зупинятися в якихось дорогих готелях. Є навколо селища, де можна до тисячі гривень на добу розміститися сім'єю. Є багато пропозицій і багато регіонів зацікавлені в туристах і чекають вас", — підсумував експерт.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чи зможуть українці подорожувати на новорічні свята. Співзасновник національного туристичного оператора Олена Бойко поділилася, чи варто українцям планувати поїздки на новорічні свята, чи краще залишитися вдома.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини