Головна Новини Суспільство події Неземний аромат: NASA випустить парфуми із запахом космосу
commentss НОВИНИ Всі новини

Неземний аромат: NASA випустить парфуми із запахом космосу

Космічний парфум пахне порохом, малиною, ромом, і трохи горілим м'ясом і металом

3 липня 2020, 08:46 comments1396
Поділіться публікацією:








NASA буде випускати парфуми, які пахнуть як космос. Формула парфуму вже розроблена, є і дизайн упаковки. Залишилося лише зібрати гроші для того, щоб пустити аромат в масове виробництво. Цим і займаються зараз на ресурсі Kickstarter.

Неземний аромат: NASA випустить парфуми із запахом космосу

Спочатку аромат Eau de Space розробили виключно для астронавтів космічного агентства. Ще десять років тому над його створенням працював хімік Стів Пірс. Для цього опитав безліч космонавтів, щоб зрозуміти, чим саме пахне їм космос. Парфум повинен допомогти астронавтам простіше адаптуватися до умов космосу і створити на Землі атмосферу, з якою їм доведеться мати справу на орбіті або Міжнародній космічній станції.

Однак тепер парфуми вирішили зробити загальнодоступними. Гроші на першу партію аромату "для всіх" збирають на спеціальній платформі. І станом на ранок п'ятниці, 3 липня, кошти пожертвували  вже 5 з половиною тисяч осіб. Зібрати вдалося майже 235 тисяч доларів.

Якщо все піде за планом, придбати "космічний" флакон можна буде вже у жовтні цього року. Щоправда, скільки він буде коштувати — невідомо.

Незважаючи на досить романтичну назву — Eau de Space, — сам аромат, судячи зі складу, буде досить специфічним. В його основі запахи пороху, рому, малини, а також металу і горілого м'яса.

Дизайн упаковки також затверджено. Він досить лаконічний. Це білий футляр зі схематичним зображенням космонавта у повному обмундируванні.


До речі, парфумер, який створив Eau de Space, тепер хоче розробити ще й парфуми з ароматом Місяця — Smell of the Moon.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що вже в ніч на 4 липня відбудеться рідкісне космічне явище — парад планет. Частково його зможуть побачити і жителі Землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини