Головна Новини Суспільство події Не вірте всьому, що чуєте: міф про склянки з напоями від McDonald's
commentss НОВИНИ Всі новини

Не вірте всьому, що чуєте: міф про склянки з напоями від McDonald's

Чи справді мережа ресторанів швидкого харчування обманює відвідувачів?

16 листопада 2020, 17:08
Поділіться публікацією:

Дуже часто ми чуємо про обман з боку мережі фаст-фуду McDonald's, а найбільш поширене, у чому звинувачують заклад — це те, що відвідувачам брешуть з приводу кількості напоїв в склянках. Американське видання Eat This, Not That закликає не вірити всьому, що ви чуєте або бачите. 

Не вірте всьому, що чуєте: міф про склянки з напоями від McDonald's

ФОТО: З відкритих джерел

Як повідомляє видання, не так давно соціальною мережею Tik-Tok розлетівся відеоролик молодика Ніка Нойфельда, який знімав відео в якості нібито співробітника McDonald's, проте, на його "уніформі" не було видимих логотипів компанії. В одному зі своїх роликів хлопець наливав напій з маленького стаканчика в середній, а з середнього у великий, при цьому ємність заповнювалася рідиною до верху в кожному випадку. Багато користувачів Tik-Tok обурилися і почали кидатися гнівними коментарями на адресу McDonald's, проте, тисячі інших користувачів підкреслили, що відео Нойфельда — брехня.

Люди звернули увагу на те, що "співробітник" мережі фаст-фуду не показує вміст склянок до того, як він ллє туди рідину. Тому багато користувачів, а також один з репортерів "Business Insider" провели власний експеримент, показавши, що стаканчики в McDonald's різного розміру, і звинуватили Нойфельдв в обмані та наклепі.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, McDonald's буде продавати веганські бургери.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.eatthis.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини