Головна Новини Суспільство події НАЗК самоусувається від виконання своїх повноважень, - КСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

НАЗК самоусувається від виконання своїх повноважень, - КСУ

У Конституційному суді вважають, що НАЗК порушує законодавство України з галузі боротьби з корупцією

12 листопада 2020, 14:59
Поділіться публікацією:

На офіційній сторінці Конституційного суду України в Facebook з'явилось повідомлення про те, що НАЗК самоусувається від виконання службових обов'язків. У КСУ вважають, що у Національному агенстві з питань запобігання корупції прикриваються рішенням КСУ від 27.10.2020 року № 13-р/2020.

НАЗК самоусувається від виконання своїх повноважень, - КСУ

ФОТО: З відкритого джерела

Як зазначають в установі, НАЗК повідомило про те, що рішення КСУ ускладнює перевірку інформації у звітах політичних партій.

"Таким чином, системно прикриваючись рішенням Конституційного Суду України, Національне агентство з питань запобігання корупції щоденно порушує законодавство у сфері боротьби з корупцією та самоусувається від виконання повноважень", — підкреслив КСУ на сторінці в соціальній мережі. 

У Конституційному суді також зазначають, що готові роз’яснити порядок виконання свого рішення від 27 жовтня, однак, для цього президент України або голова парламенту мають звернутися з відповідним клопотанням. 

Як повідомляли "Коментарі" раніше, журналісти показали розкішний маєток голови Конституційного суду України Олександра Тупицького. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини