Найбільша в світі мережа кінотеатрів почне приймати криптовалюту

Мережа кінотеатрів AMC Entertainment почне приймати кілька видів криптовалюти

Найбільша мережа кінотеатрів AMC Entertainment почне приймати кілька видів криптовалюти як оплату. Про це повідомив директор мережі Адам Арон у своєму Twitter-акаунті.

"Ентузіасти криптовалюти, ви, напевно, знаєте, що кінотеатри AMC прийматимуть біткоіни до кінця 2021 року. Сьогодні я можу підтвердити, що, коли ми зробимо це, ми аналогічним чином будемо приймати Ethereum, Litecoin і Bitcoin Cash", - написав Адам Арон .

Розрахуватися в мережі кінотеатрів клієнти зможуть найпопулярнішою у світі валютою — біткоінами. АМС збирається забезпечити всі свої кінотеатри необхідними технологіями для приймання криптовалюти. Керівництво мережі сподівається, що оплата цифровими монетами збільшить продажі в період пандемії.

Приймати криптовалюту як оплату почне й американський іпотечний кредитор United Wholesale Mortgage (UWM). Клієнти компанії зможуть оплачувати іпотеку біткоїнами до кінця 2021 року. Як і мережа кінотеатрів AMC, фірма сподівається також приймати й інші криптовалюти, включаючи Ethereum.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що відомий аналітик зробив прогноз щодо курсу головної криптовалюти. На своїй сторінці в соціальній мережі Twitter він опублікував графік з індикатором зміни вартості даної валюти. Експерт вважає, що Bitcoin очікує різкий стрибок курсу. Детальніше про це читайте у нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що експерт позначив діапазон вартості Bitcoin на найближче майбутнє. На його думку, криптовалюту чекають не найкращі часи й ціна за неї може дуже сильно опуститься.