Навіть у "Новому часі" змушені визнати, що позиції Медведчука зміцнюються, – Михайло Шпір

На думку політтехнолога Михайла Шпіра, власники «Нового часу» змінюють свою громадсько-політичну позицію

Друкована версія журналу "Новий час" припиняє існування. Політтехнолог Михайло Шпір звернув увагу на те, що на обкладинці останнього номера з'явився голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук.

За словами політтехнолога, навіть "соросята" з журналу "Новий час" змушені визнати, що позиції Віктора Медведчука зміцнюються. А це означає, що Україна отримує надію на повернення до нормального життя - без війни, без кабали перед Міжнародним валютним фондом, без псевдопатріотів та "ідіотів на самокатах" в уряді.

Михайло Шпір вважає, що закриття друкованої версії журналу "Новий час" означає, що його власники не отримують очікуваного результату і видання їм більше не потрібне.

Нагадаємо, що згідно з доступною статистикою, тиск на ЗМІ і журналістів у період карантину зріс. І нам було цікаво, як цей тренд відчувають на собі самі представники медіаринку. Як виявилося, карантин на ставлення журналістів до власних прав вплинув мало, хоча кількість порушень їх прав дійсно зросла.