Наречена зробила коханому зворушливий сюрприз: відвезла його в будинок для людей похилого віку (фото)

Дівчина закрила нареченому очі темною пов'язкою і підвела до скляних дверей, за якої чекали його рідні

Наречена Христина вирішила зробити своєму коханому незвичайний подарунок на весілля, відвівши його в будинок для людей похилого віку до бабусі і дідуся. Про цей зворушливий вчинок розповів їх весільний фотограф, якого звуть Брендан Самуельс, передає видання segodnya.

Дівчина зав'язала очі коханого стрічкою, і підвела його до дверей будинку престарілих. Бабуся з дідусем знали про цей сюрприз, тому дідусь одягнув свій найкращий костюм, а бабуся вирішила подарувати молодятам конверт з грошима.

Фотограф поділився, що коли Пітер зняв пов'язку і побачив своїх рідних, то просто розплився в щирій усмішці. А Христина, яка стояла поруч у цей зворушливий момент, не витримала і розплакалася.

Молодят не захотіли впускати всередину будівлі через обмеження, введені для боротьби з коронавірусом.

Брендана Самуельса настільки зворушив цей вчинок, що він закликав всіх людей знаходити час, щоб зателефонувати своїм близьким.

"Надішліть їм відеоповідомлення, напишіть листа. Саме вони няньчили вас, поки батьки йшли на роботу. Це вони з гордістю розповідають про вас друзям і допомагають вам зрозуміти, що таке безумовна любов", - поділився фотохудожник.
Раніше ми повідомляли, було не до романтики: хлопець вирішив незвичайним способом зробити пропозицію дівчині.