Нардеп Рабінович висловився про реакцію Заходу на підозру Петру Порошенку

Політик порівняв заяви інших країн у разі оголошення підозри Порошенка та "тишу" у відповідь на підозру Медведчуку

Реакція "західних друзів" України на пред'явлення правоохоронними органами п'ятому Президенту України Петру Порошенку підозри у державній зраді та сприянні діяльності терористичних організацій у справі про постачання вугілля з Донбасу – це черговий приклад подвійних стандартів дійових осіб сучасної геополітики.

Про це написав народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабинович на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook , пише MIGnews.

"Коли лідера другої в країні (і за чисельністю фракції в парламенті, і за рейтинговими опитуваннями) політичної партії "ОПЗЖ", народного депутата Віктора Медведчука звинуватили за надуманими "подіями" за статтею з гучними формулюваннями про "тероризм і держзраду", посли партнерських нам держав мовчали. Ніхто не повідомив про те, що уважно придивляється до звинувачення, не закликав Феміду бути об'єктивною та об'єктивною. Так і зберігають мовчання досі", - звернув увагу політик.
"Але коли за тією ж статтею і з тими самими формулюваннями підозра Генпрокуратури прилетіла до Петра Порошенка, такого ж партійного лідера, - відразу в унісон посли найстратегічніших наших партнерів закликали до цієї самої неупередженості та об'єктивності, заявивши, що "уважно стежать за розвитком подій". І недвозначно натякаючи, де "правильне" рішення суду…", - зауважив Вадим Рабинович.
"Подвійні стандарти? Поділ українських політиків на "правильних і неправильних"? Особливий підхід до юридичного принципу "один закон для всіх"? Чи це щось інше? А де демократія? От і закінчилася?..", - констатував Вадим. Рабинович.