Головна Новини Суспільство події Найбільший оператор Європи відмовився перевозити українців до Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільший оператор Європи відмовився перевозити українців до Польщі

Автобусний рейс Київ - Щецин тимчасово скасовувано, але на свята запрацює

17 листопада 2020, 16:50
Поділіться публікацією:

Нові карантинні обмеження знову зменшують можливості українців потрапити до Європи. Так, про скасування автобусного рейсу вже заявив найбільший європейський автобусний транспортний оператор FlixBus. Тепер з Києва немає можливості дістатися до польського міста Щецин. Правда, в компанії таку міру назвали тимчасової, і пообіцяли відновити сполучення між містами на Різдво. 

Найбільший оператор Європи відмовився перевозити українців до Польщі

"У зв'язку з додатковими обмеженнями, введеними польським урядом, а також через загальну ситуацію з пандемією, ми бачимо падіння попиту на окремі маршрути, включаючи лінію N3222 Київ-Щецин. Поїздки на цій лінії тимчасово припинені до 18 грудня, але поїздки на різдвяний період (19-30 грудня) доступні до бронювання ", — повідомив директор FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії Міхал Леман.

 Раніше перевізник оголошував про відкриття трьох міжнародних маршрутів з України. Тоді мова йшла про рейси Київ-Варшава-Щецин, Чернівці-Варшава і Львів-Острава.

Як повідомляв портал "Коментарі", авіаперевізник "Міжнародні лінії України" продовжує скорочувати польотний розклад для зимового сезону. Тепер під скасування потрапили рейси до Ізраїлю. Нововведення набудуть чинності з 8 листопада.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини