Головна Новини Суспільство події Найбільша в світі приватна колекція віскі виставлена на аукціон
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільша в світі приватна колекція віскі виставлена на аукціон

Торги закриваються вже сьогодні

5 жовтня 2020, 02:35 comments1697
Поділіться публікацією:

Колекція віскі Pat's, яка налічує понад 9000 пляшок і 2000 мініатюр, є найбільшою приватною колекцією віскі, колись виставленою на аукціон. Про це пише Forbes.

Найбільша в світі приватна колекція віскі виставлена на аукціон

Аукціон, організований аукціоністом віскі закінчується 5 жовтня. Крім того, повідомляється, що додаткові пляшки будуть періодично виставлятися на торги в період з жовтня 2020 року по червень 2021 року, аби привернути увагу до спеціальних пляшок в колекції.

Колекція віскі Pat's - це результат 15-річної ретельної роботи колекціонера. Він пройшов шлях від новачка до справжнього ентузіаста, зібравши завидну добірку пляшок з усього світу. Багато з них родом з таких місць, як Шотландія, Ірландія і Сполучені Штати (налічується понад 150 шотландських винокурень), але все представлені десятки країн.

У колекції представлені затребувані пляшки від японських винокурень Karuizawa, Yamazaki і Hanyu; є віскі від Kavalan Distillery на Тайвані.

Деякі з найцінніших пляшок в колекції — це рідкісні випуски невеликих винокурень і затребувані незалежні розливальники, такі як Duncan Taylor, а також лімітовані серії. Тут є дуже дорогі напої 1986-1988 років, але також можна знайти і доступні за ціною пляшки, де ставки починаються від 15 доларів.

Якщо ви серйозно п'єте віскі та хочете придбати кілька цікавих пляшок для своєї особистої колекції, цей аукціон — відмінне місце для початку. Багато спиртні напої недоступні на полицях магазинів, і хоча деякі з них можна знайти на вторинному ринку, вони, швидше за все, не будуть поєднуватися з їх серійними братами та сестрами.

Торги закриваються 5 жовтня о 2 годині дня за східним часом.

Раніше "Коментарі" писали, як правильно пити віскі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини