Головна Новини Суспільство події Найбагатша людина планети пожертвує $791 на захист навколишнього середовища
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбагатша людина планети пожертвує $791 на захист навколишнього середовища

У планах Джеффа Безоса здійснити пожертву у розмірі $10 млрд

17 листопада 2020, 16:25
Поділіться публікацією:

Засновник американської компанії "Amazon", який є найбільш заможною людиною у світі, — Джефф Безос пожертвував 791 мільйон доларів на захист навколишнього середовища. Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на пост в Instargam Безоса.

Найбагатша людина планети пожертвує $791 на захист навколишнього середовища

ФОТО: З відкритих джерел

За даними видання, благодійний фонд мільярдера Bezos Earth Fund спершу пожертвує кошти для 16 організацій, які виступають на захист світової екології: Всесвітній фонд дикої природи, Інститут світових ресурсів та іншим. На думку Безоса, саме вони "працюють над інноваційними та амбітними рішеннями".

У соціальній мережі мільярдер також зазначив, що в його планах здійснити пожертву для навколишнього середовища в розмірі 10 мільярдів доларів.

До слова, Джефф Безос — 56-річний американський підприємець, який став найбагатшою людиною планети у 2018 році. Тоді його статки оцінювалися в 150, 7 мільярдів доларів. За даними за жовтень 2020 року, Безос володіє 175, 3 мільярдами доларів.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, Джефф Безос втратив за день майже 7 мільярдів доларів через другу хвилю коронавірусної інфекції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини