Головна Новини Суспільство події Націоналісти нагадали Порошенку про Іловайськ і Свинарчуків
commentss НОВИНИ Всі новини

Націоналісти нагадали Порошенку про Іловайськ і Свинарчуків

Вчора, 20 листопада, активісти ГО "Спілка учасників АТО Київщини" прийшли до будинку екс-Президента України Петра Порошенка з протестом проти його політики і дій, які, за словами учасників, привели країну до такого жалюгідного стану

21 листопада 2020, 13:08 comments1956
Поділіться публікацією:

"Майдан привів вас до влади, а ви прийшли до корита", — з таким гаслом розпочався мирний протест під будинком Порошенка, який, як раніше заявляли, є зменшеною копією Білого Дому в США.

Націоналісти нагадали Порошенку про Іловайськ і Свинарчуків

Націоналісти під домом Порошенко

За словами учасників акції, вони прийшли саме в цей день, напередодні річниці Революції Гідності, щоб нагадати "Гетьману" Порошенку, хто привів його до влади 7 років тому, і що він тоді обіцяв.

"Ми хочемо нагадати Порошенкк, що всьому приходить кінець, і рано чи пізно йому доведеться відповісти перед народом і за війну, і за Іловайськ, і за Свинарчуків. І за дружбу з Росією, від якої Порошенко так демонстративно відхрещується, при цьому продовжуючи продавати продукцію "Рошен" в країні-агресорі і рекламувати свої цукерки-шоколадки на федеральному каналі РФ", — прокоментував один з учасників АТО, що прийшов на акцію.

Крім того, учасники АТО акцентували свою увагу на тому, що за 5 років свого правління Порошенко так і не посадив жодного причетного до смертей на Майдані.

Націоналісти нагадали Порошенку про Іловайськ і Свинарчуків - фото 2
Націоналісти нагадали Порошенку про Іловайськ і Свинарчуків - фото 3

"5 років розслідувань, і жодного вироку у справі про вбивства на Майдані. У цьому весь Порошенко. Головною метою тоді, у лютому 2014 року, було прийти до влади. Будь-якою ціною. Навіть ціною крові українського народу. Ми пам'ятаємо, як тоді зі сцени Петро Олексійович голосно і впевнено заявляв, що знайде кожного, хто стріляв на Майдані, кожного хто стоїть за жорстоким кровопролиттям, а у підсумку — нуль. Українську "Революцію Гідності" збезчестив той, кому вона подарувала можливість змінити хід української історії. А він (Порошенко, — ред.), Як і всі попередні глави нашої держави, просто дорвався до годівниці, і ніяк не може від неї відстати. Брехун, ось хто він", — сказав Іван Голуб, учасник акції.



Варто зазначити, що під час мирної акції учасників намагалися провокувати співробітники приватної охоронної фірми, яка підпорядковується Петру Порошенку. Озброєні охоронці намагалися відтіснити народ і зірвати мирне зібрання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Тома

22 листопада 2020, 12:52

Зеля уже правит полтора года,а виноват как всегда Порох. Люди идиоты!

Алекс

22 листопада 2020, 08:12

А как же карантин?

Чучундрий

22 листопада 2020, 07:05

"За 5 лет не посадил ни одного причастного к смертям на майдане..." Посадить Парубия, Парасюка и Пашинского, как вы себе это представляете? И да, а сколько причастных посадил Зеленский?

Иван

22 листопада 2020, 02:43

Даже проститутками не назвать, те и то больше уважения имеют как минимум к себе

Он

22 листопада 2020, 00:10

Какое убожество, на сколько нужно себя не уважать и не иметь своего достоинства что бы продаться за 350 грн. проститутки дороже берут.

бандерівець

21 листопада 2020, 20:21

жалюгідний гей-парад на ЗЕмовлення. вчора студенти за 350 грн. приїзджали з вожаком-горлопаном, п'яним в дупель, сьогодні привели чергових свідків свинарчуків та роттердаму.... фантазія в зелені така ж убога, як і в яника з ригоаналами.


Новини