На які дві речі Білл Гейтс не готовий витрачати багато грошей

Білл Гейтс дав чітку і просту відповідь

Американський підприємець, співзасновник Microsoft Білл Гейтс назвав речі, на які він не витрачає багато грошей.

Відомо, що Білл Гейтс один з перших чоловіків Силіконової долини (разом зі Стівом Джобсом), який втілив в життя новий образ мільйонера без дорогущих брендів і аксесуарів. Підприємець зізнався, що дійсно не витрачає величезні суми на одяг і прикраси.

Співзасновник Microsoft на відміну від інших багатих людей, воліє бюджетні годинники японського виробника Casio, а от вкладати гроші в Rolex - це не для нього. Також він не зациклюється на одязі від світових брендів. Білл Гейтс любить носити звичайні светри, класичні сорочки й не обов'язково, щоб вони були придбані в дорогих бутиках.

Але разом з цим, мільярдер зазначив, що коли справа стосується його дружини, то на ці речі він грошей не шкодує. На подарунок дружині він купує кращий одяг і прикраси.

Своїм прикладом співзасновник Microsoft показує, що бути мільярдером - це не означає ходити в модному одязі, носити дорогі коштовності й виставляти напоказ інші речі. Стиль Білл Гейтса досить стриманий і простий, але навряд чи хтось скаже, що у нього немає смаку. Мільярдер розуміє, в які речі варто вкладати свої фінанси, а в які - ні.

Нагадаємо, що американський мільярдер Білл Гейтс порекомендував до перегляду три нових серіали, які йому дуже сподобалися.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що підприємець Білл Гейтс назвав книгу, яку повинен прочитати кожен. Це бізнес-література, яка вчить будувати успішні організації, а потім ними керувати.