На Волині 26-річна жінка продала чужу дитину за 30 тисяч доларів

Перед судом постане жінка, котра вирішила продати сина своєї подруги за декілька десятків тисяч доларів

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Офіс генерального прокурора.

На неї склали обвинувальний акт за статтею про торгівлю людьми, вчинену щодо малолітнього. Слідство триває. Як стало відомо, 26-річна волинянка піклувалася про небажану дитину подруги, котру та, народила таємно вдома у 2022 році. Уже наступного дня після пологів, горе-матір віддала кровинку.

"11-місячний хлопчик невдовзі став зайвим піклувальниці, тому жінка вирішила його продати за 30 тис доларів США", - йдеться у повідомлені Офісу генерального прокурора.

У березні 2023 року жінку затримали, під час передачі дитини покупцю у Луцьку. Зараз дитина перебуває у медичному закладі.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, - В Україні хочуть створювати так звані Центри життєстійкості: що відомо На території України планують запустити в роботу Центри життєстійкості. За основу візьмуть досвід Ізраїлю. Такі простори створять у громадах. На базі Центрів консультуватимуть, надаватимуть психологічну підтримку та послуги соціального характеру. Займатиметься обслуговуванням українців адміністративна команда, волонтери та менеджери.

Як писали "Коментарі", - У Львові неповнолітнього оштрафували за секс з 18-річною дівчиною на тролейбусній зупинці Франківський суддя оштрафував неповнолітнього за інтим з львів’янкою на зупинці громадського транспорту. Хлопець має заплатити 51 грн штрафу. Дію у суді розглянули як дрібне хуліганство. Подія трапилася у лютому, поточного року, пізно ввечері. Як зауважують в постанові суду, молода пара своїми діями порушила громадський порядок.