Головна Новини Суспільство події На ВДНГ влаштують новорічну вечірку під відкритим небом: коли і о котрій годині
commentss НОВИНИ Всі новини

На ВДНГ влаштують новорічну вечірку під відкритим небом: коли і о котрій годині

У програмі - виступи гуртів, ді-джей-сет, святкові конкурси та розіграші

24 грудня 2020, 20:34
Поділіться публікацією:

Новорічна ніч в "Зімовій Країні" на ВДНГ стартує 31 грудня в 22:00 і триватиме до 4 ранку. Гості зможуть насолодитися виступами різних музичних колективів, смачною їжею, святковими конкурсами та безліччю розіграшів.

На ВДНГ влаштують новорічну вечірку під відкритим небом: коли і о котрій годині

Куди піти в новорічну ніч. Фото: unsplash

Всю ніч працюватимуть основні локації "Зімової Країни" — це каток, фудкорт, атракціони і тюбінгові гірки. Крім цього, в новорічну ніч буде проходити грандіозний ярмарок, на якому можна купити солодощі та подарунки.

Музична програма новорічної ночі

Dj Sanya Dymov. Популярний український діджей і резидент радіостанції NRJ Ukraine. Він виступав на таких заходах, як Eurovision Song Contest 2017, Ukrainian Fashion Week, а також грав для Dior, Givenchy і Louis Vitton. Сети Sanya Dymov відкривали шоу Enrique Iglesias і MONATIK.

Група "ТОК". Це творчий колектив з 5 талановитих дівчат, які вже встигли випустити справжній хіт — "Хлопчик TOP". Кліп на цю композицію набрав більше мільйона переглядів на YouTube.

DANIL MONACO. R & B виконавець, який старанно завойовує любов фанатів хіп-хопу. Найвідоміші його треки — "худі", "ALADDIN", "Навколо нас".

Андрій Бойко. Фіналіст проекту "Голос. Діти" і актор серіалу "Школа". Його перший концерт пройшов в клубі Atlas, на який були продані всі квитки. Близько року тому виконавець випустив свій перший альбом під назвою "Світ на двох".

Розважальна програма також планується і на Різдво. 6 числа на ВДНГ виступить хор "Веснянка". Він виконає популярні колядки під живий акомпанемент. Далі — виступить група The doox, яка створює сучасну музику, але з додаванням традиційних пісень.

На 7 січня в "Зімовій Країні" буде виступ фольклорно-етнографічного ансамблю "Калина". Будуть танці, вертеп, ігри і багато святкового настрою. А завершенням програми буде виступ Folky Funky — група, яка виконує як авторські пісні, так і українські народні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, скільки відпочиватимуть українці на новорічні свята. Ми вже змогли насолодитися першим снігом в цьому році, а це означає, що прийшов час починати відлік до початку новорічних свят. Тим більше, що Кабінет міністрів України видав свої розпорядження, і тепер ми знаємо, скільки буде вихідних в грудні і січні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини