Головна Новини Суспільство події На популярному курорті заборонили відпочинок туристам з України
commentss НОВИНИ Всі новини

На популярному курорті заборонили відпочинок туристам з України

Потрапити на Кіпр зможуть лише обмежені категорії українців

26 серпня 2020, 11:45 comments1757
Поділіться публікацією:

Охочим відпочити цієї осені на Кіпрі варто врахувати, що держава віднесла Україну до категорії країн високого ризику щодо COVID-19. У зв'язку з цим на Кіпрі 28 серпня почнуть діяти особливі умови в'їзду в країну, пише avianews.

На популярному курорті заборонили відпочинок туристам з України

Відзначимо, що потрапити на Кіпр зможуть лише обмежені категорії людей, серед яких — ті люди, які постійно проживають на Кіпрі, їх подружжя та діти незалежно від громадянства. Також можуть в'їхати в острівну державу іноземці з дозволом на проживання на Кіпрі, батьки, подружжя або діти осіб, які легально проживають на Кіпрі, з метою возз'єднання сімей, особи, яким дозволено в'їзд за Віденською конвенцією або які мають спеціальний дозвіл  в'їзду на Кіпр. Цим людям доведеться надати свіжий результат ПЛР-тесту на коронавірус і пройти двотижневу самоізоляцію. На жаль, туристів в даному списку поки немає.

Нагадаємо, влада Індонезії заявила про те, що у зв'язку з пандемією вони не будуть відкривати кордони держави, як мінімум, до кінця 2020 року. Обмеження для всіх туристів, у тому числі й українських, торкнеться і популярного острова Балі. Повідомляється, що громадяни Індонезії також не можуть вилетіти за межі своєї країни. Спочатку це обмеження діяло до 11 вересня, проте його продовжили до кінця 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини