Головна Новини Суспільство події На Львівщині продовжили карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

На Львівщині продовжили карантин

Кількість випадків захворювання у Львові не дозволяє пом'якшити карантин

1 червня 2020, 16:17 comments1670
Поділіться публікацією:

Карантин у Львівській області продовжать до 5 червня. Обласна комісія прийшла до висновку, що знімати обмеження в регіоні поки рано. Про це повідомив на брифінгу заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Тарас Грень.

На Львівщині продовжили карантин

"Тільки що, відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийнято рішення продовжити карантин до 5 червня", — повідомив чиновник.

При прийнятті такого рішення місцева влада керувалася рекомендаціями МОЗ, в якому називали инцидентность одним з основних факторів при зняття карантинних обмежень. Так, за інформацією представника ОДА показник інцидентності становить 13,5 одиниць, що означає, що у комісії немає правових підстав говорити про послаблення карантину".

Зокрема, у Львові инцидентность становить 27,3,і хоча в районах иницдентность істотно нижче (7), правильніше буде зберегти карантин, вважають в ОДА.

"У нас немає можливості розділити Львів і область і поки у Львові показник буде на рівні 27,3, у комісії немає підстав говорити про послаблення карантину", — сказав він.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше в МОЗ заявили, що Київ не готовий до пом'якшення карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини