Головна Новини Суспільство події На Донбасі єдиний відкритий пункт пропуску припинить роботу
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі єдиний відкритий пункт пропуску припинить роботу

КПВВ у Станиці Луганській не здійснюватиме пропуск з 15 жовтня

13 жовтня 2020, 14:24
Поділіться публікацією:

На Донбасі з 15 жовтня тимчасово припиняється пропуск осіб через КПВВ "Станиця Луганська", який наразі є єдиним відкритим пунктом переходу в ОРДЛО. Про це інформує штаб Операції об’єднаних сил.

На Донбасі єдиний відкритий пункт пропуску припинить роботу

Повідомляється, що причиною стало масштабне поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на тимчасово окупованій території Луганщини.

"Враховуючи нестачу медичного персоналу та засобів протидії захворюванню, окупанти не спроможні стабілізувати епідемічну ситуацію", — заявили у штабі.

Тому, щоби не допустити поширення коронавірусу, зберегти життя та здоров’я громадян, було вирішено поки що припинити пропуск осіб через лінію розмежування у контрольному пункті в’їзду-виїзду "Станиця Луганська". Заборона переходу діятиме з 15 жовтня до кінця місяця.

Зазначимо, що можуть бути винятки. Так, за наявності документально підтверджених життєво важливих підстав соціально-гуманітарного характеру, командувач ОС може дозволити пропуск. До таких причин належить, до прикладу, смерть близьких чи термінова операція.

Як повідомлялося, в ООН назвали дискримінаційною вимогу встановити мобільний додаток "Дій вдома" для осіб, які в'їжджають на підконтрольну уряду територію України через КПВВ на Донбасі. Розкритикували й окупаційну владу, яка фактично "заморозила" перетин лінії розмежування. "Коментарі" поцікавилися в експертів, коли можливе (і чи можливе) відновлення нормального функціонування донбаських пунктів пропуску.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини