Головна Новини Суспільство події На яку погоду чекати 11 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

На яку погоду чекати 11 грудня

Частину України накриє циклон, однак уже вдень його витіснить антициклон з північного сходу, пише український синоптик Наталія Діденко

11 грудня 2020, 06:40
Поділіться публікацією:

Погода в Україні продовжує засмучувати жителів країни. Так, триває холодний вітер, сильна ожеледь, особливо вранці та ближче до вечора.

На яку погоду чекати 11 грудня

ФОТО: З відкритих джерел

Все тому, що частина України накриє циклон, однак уже вдень його витіснить антициклон з північного сходу, пише український синоптик Наталія Діденко.

"Днем опади ймовірні лише місцями в західній частині України. А в більшості регіонів буде переважати суха погода. Вітер 11-го грудня буде південно-східним, до штормових поривів", — додала вона.

Найхолодніше буде на Донеччині, Луганщині та Харківщині. Вдень там стовпчики термометрів опустяться до -1 ... 1 градуса. Вночі ж буде холодніше — -6 ...- 8 градусів.

Найтепліша погода очікується на Закарпатті. Там повітря прогріється до +5... +7 градусів. Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в середу Україна ще побуде під впливом потужного північно-східного антициклону Xavier і опадів не очікується. У більшості областей буде прохолодна і морозна погода. Але вже на цьому тижні температура повітря в багатьох регіонах країни піде вгору. Так, у четвер, 10-го грудня, в Україну увірветься інша повітряна маса, з південного заходу Європи — істотне потепління і помірні або навіть сильні опади у вигляді дощу і мокрого снігу. За прогнозом синоптика, циклон охопить Захід, Північ, частину центральних областей та Одеську область.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини